preskoči na sadržaj

Prehrambeno - tehnološka škola

 > Naslovnica
.: Novosti

Online anketu o poštivanju mišljenja i aktivnog sudjelovanja (participacije) učenika u donošenju odluka u školi

Autor: antun mikolašević, 6. 2. 2017.

Dragi učenici,

pokrenuli smo online anketu o poštivanju mišljenja i aktivnog sudjelovanja (participacije) učenika u donošenju odluka u školi kako bismo bolje upoznali situaciju u školama u Hrvatskoj u odnosu na tu temu. Anketa je namijenjena svim učenicima srednjih škola u Republici Hrvatskoj i možete joj pristupiti na ovom linku:

http://limesurvey.srce.hr/49389/lang-hr

Važno nam je upravo od vas učenika saznati kako doživljavate participaciju učenika u školi, koja su vaša iskustva na tu temu i imate li kakvih prijedloga za nas stručnjake kako bolje iskoristiti mogućnosti koje školi stoje na raspolaganju. Zanima nas kako vi učenici vidite mogućnost sudjelovanja u iznošenju vlastitog mišljenja i eventualnom odlučivanju kada se radi o temama u školi koje su važne za vas učenike.

Upitnik je potpuno anoniman, nigdje ne morate upisivati svoje ime, pa vas stoga molimo za iskrenost u odgovaranju. Zato i koristimo online anketu da u svom odgovaranju možete biti potpuno sigurni da nitko neće znati tko je ispunio tu anketu.

Odgovori na pitanja mogu biti ponuđeni što znači da trebate označiti odgovor s kojim se slažete. Osim toga, na neka pitanja odgovori su otvoreni, a to znači da upišete svoj odgovor u predviđeno mjesto.

Prosječno trajanje ispunjavanja ankete je desetak minuta.

Zahvaljujemo vam unaprijed na suradnji!

 

Voditeljica tima koji se bavi istraživanjem prava djece, Nivex Koller-Trbović

Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu
Nutricionistički centar

 

Projektna nastava

 

Media

Dokumentarni film o školi

Prezentiranje škole na sajmu

 

Korisni siteovi
CMS za škole logo
Prehrambeno - tehnološka škola / Gjure Prejca 2, HR-10000 Zagreb / ss-prehrambenotehnoloska-zg.skole.hr / ured@ss-prehrambenotehnoloska-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju