preskoči na sadržaj

Prehrambeno - tehnološka škola

 > Naslovnica
.: Novosti

POSLOVNI IZAZOVI 2017

Autor: antun mikolašević, 29. 3. 2017.

IV-KA d.o.o.

Čokus-okus j.d.o.o.

Učenice 2.c i 2.c1 razreda Prehrambeno - tehnološke škole Zagreb sudjelovale su na natjecanju Poslovnog izazova u organizaciji Visoke škole Nikola Šubić Zrinski.

Učenice su izradile poslovni plan na temu „Zrinski“, te se plasirale na peto državno natjecanje Poslovni izazov.

Tim IV-KA d.o.o. kojeg su zastupale Ivona Pavlic i Karla Seničić predstavile su se modernim i profesionalnim kuhinjama, te uvođenjem kuhinjskog elementa „Zrinski“, dok su učenice Laura Rimac, Lucija Palčić i Marija Martek sa čokoladnim novčićima Zrinski predstavljale tim Čokus-okus. Učenice je vodila, organizirala i bodrila njihova mentorica Maja Vugrinec.

Finale petog državnog natjecanja Poslovni izazov održano je u srijedu, 22.03.2017. u Visokoj školi Nikola Šubić Zrinski u Zagrebu, koja je uz Udrugu Inicijativa jedna od organizatora natjecanja.

         ČESTITAMO našim učenicama na kreativnosti i upornosti, a učenicama tima Čokus-okus želimo puno uspjeha na finalu natjecanja Poslovni izazov Zapadnog Balkana u organizaciji Junior Achievementa od 22. do 24.4.2017., koje se ove godine održava u Beogradu.
Nutricionistički centar

 

Projektna nastava

 

Media

Dokumentarni film o školi

Prezentiranje škole na sajmu

 

Korisni siteovi
CMS za škole logo
Prehrambeno - tehnološka škola / Gjure Prejca 2, HR-10000 Zagreb / ss-prehrambenotehnoloska-zg.skole.hr / ured@ss-prehrambenotehnoloska-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju