preskoči na sadržaj

Prehrambeno - tehnološka škola

 > Naslovnica
.: Novosti

RIJEČ RAVNATELJA

Autor: antun mikolašević, 14. 7. 2017.

Prehrambeno-tehnološka škola,

Gjure Prejca 2,

10040 Zagreb-Dubrava

Tel.: +3851 2992 353

Fax: +3851 2992 355

Mob.: +385 98 313 866

          +385 91 2333 294

email: ured@ss-prehrambenotehnoloska-zg.skole.hr

WEB:www.ss-prehrambenotehnoloska-zg.skole.hr

 

 

Poštovani roditelji i staratelji, vrijeme je preispitivanja i odluka u    koju školu upisati djecu, a da ujedno ta odluka bude vjerodostojna, ispravna i najbolji odabir za njihovo buduće prepoznavanje sebe, svojih sposobnosti, kompetencija i talenata koje imaju. Prehrambeno-tehnološka škola je primjer pravog odabira jer nudi širi spektar mogućnosti trogodišnjih i četverogodišnjih zanimanja u kojima će zasigurno mnogo naučiti, prepoznati svoje    mogućnosti i iste moći kasnije iskoristiti u poslu kojim će se baviti. Budite djeci glavni motivatori, ohrabrite ih, usmjerite jer ste uz nas jako važni u ovim njihovim odlučujućim životnim smjernicama i izborima.

Dragi učenici, Prehrambeno-tehnološka škola vas želi naučiti raditi, osvijestiti važnost bitnih temelja teorije i prakse koja će vam zasigurno trebati za posao kojim ćete se baviti u životu. Ne bojte se pokazati svoj talent, raditi na svojim vještinama jer učenje je proces u kojem sazrijevamo, prepoznajemo sebe i pripremamo za egzistencijalne izazove.

Poštovani djelatnici škole, radit ćemo na uzajamnom pomaganju, ulaganju i međusobnom ophođenju jer cilj nam je zajednički, a on je pružiti učenicima znanje, sigurnost, zdravu komunikaciju i toplu riječ jer sve su to temeljne životne odrednice koje nas čine još boljim i kvalitetnijim pedagoškim i metodičkim stručnjacima. Želim Vam svima dobre i opuštene ljetne praznike, a uspješan početak nove školske godine s naglaskom “ sve za dobrobit i budućnost svih nas i Naše škole”.

                            

                                                                          Ravnatelj:

                                                        Josip Šestak, dipl. teolog

 

 

 


Priloženi dokumenti:
Prehrambeno(1).docx (74.57 KB)


Nutricionistički centar

 

Projektna nastava

 

Media

Dokumentarni film o školi

Prezentiranje škole na sajmu

 

Korisni siteovi
CMS za škole logo
Prehrambeno - tehnološka škola / Gjure Prejca 2, HR-10000 Zagreb / ss-prehrambenotehnoloska-zg.skole.hr / ured@ss-prehrambenotehnoloska-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju