preskoči na sadržaj

Prehrambeno - tehnološka škola

 > Projekti  > IPA projekt
IPA projekt "Nutricionistički centar izvrsnosti"

Projekt Nutricionistički centar izvrsnosti

U okviru IV komponente Instrumenta za pretpristupnu pomoć (IPA) - “Razvoj ljudskih potencijala”, Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih razvila je program “Modernizacija školskih kurikuluma u strukovnim školama u skladu s promjenjivim potrebama tržišta rada/gospodarstva” s namjerom da se potpomogne razvoj i daljnja modernizacija strukovnog obrazovanja. U okviru tog programa Prehrambeno-tehnološka škola Zagreb, provodi projekt pod nazivom „Nutricionistički centar izvrsnosti“.

Jedan od ciljeva projekta je povećati vještine i kompetencije nastavnika strukovnih predmeta za kvalitetniji nastavni proces, provedbu nastave usmjerene na učenika, te omogućiti nastavnicima da steknu suvremena praktična znanja iz struke, što će olakšati uvođenje novog školskog kurikuluma.

Drugi cilj je opremanje suvremenog procesnog praktikuma kojim bi se omogućilo više praktičnog rada a time povećalo šanse za zapošljavanje učenika.

 

Više na web stranici projekta:  www.nutricionisticki-centar-izvrsnosti.eu


IPA projekt BGUE 0406

U okviru Programa IPA BGUE 0406 - Razvoj ljudskih potencijala, proveden je natječaj pod nazivom ''Modernizacija školskih kurikuluma u strukovnim školama u skladu s promjenjivim potrebama tržišta rada/gospodarstva''. Prehrambeno-tehnološka škola, u okviru tog natječaja, provodi projekt pod nazivom Nutricionistički centar izvrsnosti. Projekt je financiran od strane Europske Unije. Partneri u projektu su Graditeljska, prirodoslovna i rudarska škola, Varaždin i Gradski ured za obrazovanje, kulturu i šport, Zagreb.


Nutricionistički centar

 

Projektna nastava

 

Media

Dokumentarni film o školi

Prezentiranje škole na sajmu

 

Korisni siteovi
CMS za škole logo
Prehrambeno - tehnološka škola / Gjure Prejca 2, HR-10000 Zagreb / ss-prehrambenotehnoloska-zg.skole.hr / ured@ss-prehrambenotehnoloska-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju